Yritysesittely

Mopo Sport – Paljon enemmän kuin mopoilun erikoisliike

Mopo Sport voisi nimenä päästä jo sanakirjaan – vuosikymmenten ajan yrityksemme nimi on ollut synonyymi liikkeelle joka myy osat ja tarvikkeet mopoihin ja moottoripyöriin. Valikoimamme on matkan varrella laajentunut myös mönkijöiden, autojen ja mopoautojen osiin ja tarvikkeisiin.sekä ajovarusteisiin ja muihin oheistuotteisiin sekä omiin mopomerkkeihin, mutta olemme aina pysyneet uskollisena sille liiketoiminnalle josta kaikki on saanut alkunsa.

Postimyynnin Mopo Sport on aloittanut jo ensimmäisinä toimintavuosina ja oma osansa yrityksemme, ja mopoilun, historiaa ovatkin vuosien varrella ilmestyneet tarvikeluettelomme joita selattiin jo ennen kuin verkkokaupoista osattiin haaveillakaan. Yrityksemme vanhoihin luetteloihin voit tutustua sähköisessä arkistossamme.

Me palvelemme

Pidämme tärkeänä, että henkilökuntamme tuntee ajoneuvot ja niiden osat ja osaa myös siirtää tämän osaamisen asiakkaalle. Vaikka liiketoiminnot siirtyvät verkkoon ja myös omat tuotteemme ovat kellon ympäri verkosta tilattavissa, meille on tärkeää että asiakas voi aina soittaa ja kysyä apua tai kohdata noutomyymälässämme ihmisen joka ei vain ota tilausta vastaan vaan auttaa asiakastamme ratkaisemaan ongelman. Näin yrityksemme on toiminut jo lähes 50 vuoden ajan ja näin aiomme toimia myös seuraavat vuosikymmenet.

Liikkeemme yhteydessä toimii ammattitaitoinen huoltopiste joka asentaa halutessasi uudet osat suoraan mopoosi ja vain ajaminen jää sinun vastuullesi. Oman huollon pitäminen ei ole vain lisäarvoa vaan se auttaa meitä pysymään aina ajan hermolla uusien ajoneuvojen, tekniikoiden ja merkkien osalta. Uskallammekin väittää, että kovinkaan monesta mp-alan liikkeestä ei löydy yhtä monta vuosisataa asiantuntemusta kaksipyöräisistä saman katon alta. Pyrimme myös aina keksimään uusia tapoja siirtää asiantuntemustamme asiakkaidemme hyödyksi – viimeisimpänä sovelluksena uuden verkkokauppamme hakutoiminnot joiden avulla löydät nopeasti sopivat osat juuri omaan ajoneuvoosi.

Team Mopo Sport

Haluamme myös tietää miten tuotteemme toimivat ja oma mopoendurance joukkueemme, Team Mopo Sport, on omiaan pitämään meidät ajan hermolla parhaista mopon osista. Kilpatiimimme ajaa vuosittain ainakin yhden, toisinaan useammankin, mopoendurance kilpailun. Tiimimme kisamopona toimii CPI SM 50 Pro mopon pohjalta viritetty kilpuri jossa pyrimme käyttämään parhaita omasta tuotevalikoimastamme löytyviä komponentteja.